DE 5 MEEST KARAKTERISTIEKE ELEMENTEN VAN ENGELSE KEUKENS OF COTTAGE KEUKENS

 

Vraag Nu Ook Het GRATIS "Landelijke Keukens Sfeer Foto Album" Aan Met Vele Foto's, Stijlen En Opstellingen.

U Ontvangt Dan Tevens 10 Nostalgische Keukens Topaanbiedingen

Vraag Dit Boek Onderaan De Pagina Aan

engelse keukens

Beste lezer,

Engelse keukens of cottage keukens zijn niet zomaar een decoratieve keukenstijl, maar meer een levenswijze. Gezellig, blij en pretentieloos. Het gaat terug naar de tijden dat alles eenvoudiger was en het leven nog redelijk overzichtelijk en onbezorgd was. En omdat de keuken de drukste plaats in uw huis, is het niet onlogisch om juist daar dat stukje ongedwongenheid en eenvoud terug te brengen.

Natuurlijk wilt u dan wel alle gemakken en comfort van de moderne keuken integreren.

Welkom in de wereld van de moderne engelse keukens.

De 5 Meest Karakteristieke Kenmerken Van Engelse Keukens

1. Zachte kleuren: het kleurenpalet van engelse keukens is meestal licht en luchtig. Je kunt niet fout gaan met mooi creme wit, zacht geel, zacht turquoise en licht kaki. Het ziet er tegelijkertijd fris en stijlvol uit.

2. Open keukenkasten: Deze doen denken aan de tijd dat de keuken meer functioneel dan decoratief moest zijn. Het ging erom dat de kok snel kon pakken wat hij nodig had. Vandaag zijn open kasten naast een praktisch element zeker ook een karakteristiek decoratief element in de engelse keuken geworden. De openheid geeft met name een zeer bijzondere ruimtelijke indruk in de keuken.

3. Landelijke grote spoelbakken: deze geweldige spoelbakken hebben de afgelopen jaren een come-back gemaakt. Ze bieden een geweldige ruimte om ook grote pannen en schalen comfortabel af te spoelen. Verder geven ze een bijzondere traditionele sfeer en zijn ze zeer eenvoudig schoon te houden. Wij gaan voor de meer strakke spoelbakken die goed passen bij de moderne engelse keukens.

4. Meubeldetails: de kasten bevatten veel elementen van normale meubels. Dit stamt uit de tijd dat keukenkasten nog losstaande meubels waren. Deze elementen blijven behouden in de engelse keuken om de kasten niet te geïntegreerd te laten lijken.

5. Holle handgrepen: de zogenaamde "Cup Pulls" zijn typerend voor de engelse keuken. Je vond ze vroeger in de antiekzaak, maar tegenwoordig ook zeker in de moderne engelse keukens in traditionele patina, bronzen of nikkel uitvoeringen.

Over alle bijzondere kenmerken en stijlelementen leest u meer in ons Gratis "Landelijke Keuken Foto Album", dat u hieronder aan de pagina gratis en vrijblijvend kunt aanvragen. Dit album bevat vele foto's, opstellingen en stijl overzichten. Bij dit digitale album ontvangt u ook 10 prachtige Landelijke Keuken Aanbiedingen.

Moderne Engelse Keukens kenmerken zich door het feit dat ze de sfeer en gezelligheid van de traditionele engelse keuken of cottage keuken volledig behouden, maar dat ze dit met de kwaliteitskenmerken, de laatste keukentechnologie en het comfort van de moderne keuken combineren. Het beste van twee werelden dus.

Bij Keukenwarenhuis Vindt U De Grootste Moderne Engelse Keukens Tentoonstelling Van Nederland

Het samenstellen van uw Engelse Keuken is door de veelheid aan stijlen, stijlelementen en keuzemogelijkheden een specialistische kwestie. Gelukkig kunnen wij u daarbij zeer goed helpen en ontzorgen.

Ten eerste komt u al veel meer te weten op deze website en door ons Gratis Landelijke Keuken Foto Album aan te vragen. Na aanvraag ligt dit boek direct op uw digitale deurmat. U kunt dan direct aan de slag met het bepalen van de door u gewenste stijl.

Daarna kunt u dit allemaal eens rustig in het echt zien in één van onze Landelijke- & Nostalgische Keukens Showrooms van Keukenwarenhuis in Dordrecht, Ter Aar en Marssum. Hier vindt u de grootste Nostalgische- en Landelijke Keuken tentoonstellingen van Nederland met vele opstellingen van engelse keukens en het complete programma aan grepen, knoppen, fronten, kleuren, materialen, etc.

Onze adviseurs ter plekke helpen u graag met het samenstellen van uw ideale Engelse Keuken. Zo komt u tot de aankoop van uw eigen op maat gemaakte Landelijke Keuken, die voorzien is van alle moderne technieken, kwaliteit en comfort.

landelijke keukens showroom

Er Is Een Engelse Keuken Voor Elk Budget - Snel Leverbaar En Thuis Gemonteerd

Keukenwarenhuis is de grootste leverancier van Landelijke- en Nostalgische Keukens in Nederland. Bij ons vindt u altijd een Nostalgische Keuken die aan uw eisen voldoet en die ook binnen uw budget valt. Het is zeker dat er voor u in onze showrooms altijd een ouderwets gezellige keuken te realiseren is.

Indien u het Gratis Landelijke Keukens Sfeer Foto Album aanvraagt, ontvangt u daarbij al direct 10 Landelijke- & Nostalgische Keukens Aanbiedingen om u een indruk te geven van wat er mogelijk is voor een bescheiden budget.

U kunt ook HIER klikken om direct al een aantal mooie Landelijke Keuken aanbiedingen te bekijken.

Alle aanbiedingen kunt u bekijken in onze grote Landelijke Keuken Showrooms in Dordrecht, Ter Aar en Marssum.